Professionele grond- en graafwerken

Contacteer ons!

Betrouwbare ondersteuning voor uw project.

Lavens Jonas: gedegen ervaring in funderingen graven te Rumst.

Vertrouw op Lavens Jonas om met precisie en bekwaamheid kelders en funderingen te graven in Rumst en omstreken. Wij zorgen ervoor dat uw ruwbouw of andere constructie op een solide basis rust. Ook voor andere graafwerken, zoals het plaatsen van een regenput, kan u op Lavens Jonas rekenen.

Voor we aan de graafwerken beginnen, berekenen we altijd met professioneel materiaal correct de afmetingen van uw geplande fundering of put. Dit is uiteraard erg belangrijk, en we zorgen er dan ook altijd voor dat onze metingen kloppen als een bus.

Nog een goede reden om met Lavens Jonas in zee te gaan is onze goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Een keuze voor Lavens Jonas is een budgetvriendelijke keuze. Bovendien werken wij zeer flexibel, waardoor we ons perfect kunnen afstemmen op uw wensen.

Aarzel dus niet! Doe een beroep op Lavens Jonas om kelders of funderingen te graven in Rumstof omliggende gebieden. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kan ons de hele dag door telefonisch of via het mailformulier contacteren. Wij staan u graag te woord mocht u nog vragen hebben.

Clikc+