Professionele grond- en graafwerken

Contacteer ons!

Flexibele service afgestemd op uw project.

Uw partner voor graafwerken te Rumst en omliggende streken.

Plant u de uitgraving van funderingen, wilt u een waterput laten plaatsen, of heeft u een graafmachine nodig om rioleringswerken uit te voeren? Reken bij al uw graafklussen op de expertise en de degelijke machines van Lavens Jonas! Onze professionals zorgen voor een onberispelijke en grondige uitvoering van uw klus.

Dankzij onze efficiënte graafmachines kunnen wij u een vlotte afhandeling verzekeren van uw werken. Lavens Jonas heeft door de jaren heen al vele succesvolle samenwerkingen opgezet met zowel aannemers als met particulieren en bedrijven. Denkt u erover om graafwerken te Rumst of in het omliggende gebied te laten uitvoeren? Twijfel er dan niet overom ons te contacteren. Wij zitten graag met u aan tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij stellen met plezier een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Wij vervoeren ook grond en andere materialen van en naar uw bouwwerf indien u dat wenst. Bekijk zeker de betreffende pagina voor meer informatie!

Lavens Jonas biedt niet alleen een uiterst professionele service aan voor graafwerken in de regio Rumst. Bij ons kan u ook profiteren van een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Nieuwsgierig? U kan ons de hele dag door op ons telefoonnummer of via het mailformulier bereiken.

Clikc+