Professionele grond- en graafwerken

Contacteer ons!

Uw terrein vlot op één niveau gebracht.

Probleemloos grond nivelleren te Rumst.

Lavens Jonas is uw aangewezen partner voor het bouwklaar maken van grond. Bent u klaar om aan uw nieuwbouw te starten en wilt u grond nivelleren in Rumst (of omstreken) met het oog op een andere bestemming? Geef Lavens Jonas een seintje! Wij strijken uw perceel lasergestuurd glad zodat u waterpas met uw nieuwe project van start kan gaan. U kan rekenen op een vlotte en correcte aanpak met professionele machines en materialen.

Lavens Jonas werkt met de grootste zorg om het terrein zo proper mogelijk achter te laten. Verder kunnen wij indien nodig ook allerlei materialen aanleveren, zoals zand, grind of beton. Wilt u het perceel bouwrijp maken om een nieuwbouw te zetten? Wij graven en plaatsen ook solide funderingen voor gebouwen. Bekijk zeker de overige pagina’s op onze website om meer te weten te komen over de andere diensten die we aan u kunnen leveren.

Laat Lavens Jonas uw grond nivelleren in Rumst of omstreken! Wij bieden een deskundige, flexibele service aan en een aantrekkelijke prijsberekening. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan! U kan ons de hele dag door telefonisch of via het contactformulier bereiken. Wij sturen u dan zo snel mogelijk antwoord.

 

Clikc+