Professionele grond- en graafwerken

Contacteer ons!

Vlot vervoer van bouwmaterialen.

Betrouwbaar transport van grond te Rumst en omstreken.

Voor het leveren en afvoeren van diverse soorten grond en bouwmaterialen kan u bij Lavens Jonas terecht, de meest betrouwbare partner voor uw transport van grond te Rumst.Wij verzekeren de correcte aflevering van uw materialen aan het adres dat u hebt opgegeven. Lavens Jonas heeft enkele ervaren chauffeurs in dienst, die ervoor zorgen dat uw levering probleemloos en op tijd op bestemming raakt.

Lavens Jonas is een kleine maar dynamische firma. Wij werken zeer flexibel en kunnen heel goed inspelen op uw specifieke wensen in verband met werkuren en leveringstijden. Zowel aannemers als particulieren en bedrijven kunnen een beroep doen op onze professionele service. We kunnen u niet alleen helpen bij het vervoer van grond of andere materialen. Lavens Jonas is tevens gespecialiseerd in diverse grond- en graafwerken. Bekijk onze overige webpagina’s en ontdek waarbij we u nog van dienst kunnen zijn!

Zoekt u een geschikte firma voor transport van grond te Rumst? Schakel Lavens Jonas in! U geniet bij ons bovendien van een scherpe prijs. Vraag vandaag nog naar uw gratis offerte op maat. Wij zijn de hele dag door telefonisch of via het contactformulier bereikbaar.

Clikc+